Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelVeenendaal

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Contrast theatershow op 11 januari

Contrast modeshow

 

 

 

 

De dames van Op en Top Vrouw reizen deze winter met een nieuwe show door Nederland: CONTRAST. De show is in samenwerking met hulp- en ontwikkelingsorganisatie Dorcas. De dames zijn inmiddels geen onbekenden meer in christelijk Nederland. Ze hebben tientallen shows opgevoerd.

De nieuwe show zal gaan over tegenstellingen en overeenkomsten: als vrouw in ons eigen leven, verschillen tussen vriendinnen, maar ook in vergelijking tot andere vrouwen over de hele wereld, en niet te vergeten het contrast tussen man en vrouw. De avond zal een afwisseling zijn tussen hilariteit en serieuze liedjes. We gaan samen op zoek naar wie werkelijk de regie heeft in ons leven.  

 

Afgelopen april hebben de dames een aantal projecten van Dorcas, speciaal gericht op vrouwen, in Ethiopië bezocht. De ervaringen die de ze tijdens deze reis hebben opgedaan, krijgen op een ontroerende maar ook grappige manier een plek in hun voorstelling.

 

Op en Top Vrouw bestaat uit; Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Op piano begeleid door Bas Gankema. De band is voor deze show uitgebreid met een bassist en een drummer.

 

Zin in een avond uit met een lach en een traan? Nodig je vriendinnen, zussen, moeder, oma’s of collega’s uit voor 11 januari in Veenendaal in de BGV de Verbinding. Kijk op opentopvrouw.nl voor reserveren.

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer